MEGBÍZHATÓSÁG - MINŐSÉG - MOSOLY
 
Bemutatkozás Szakmai háttér Termékek Gépek, anyagok Munkák
KÉRDEZZEN!
 
VARGA MIHÁLY
Laborvezető válaszol
szentdent@t-online.hu

laborvezető

GY.I.K.

LETÖLTHETŐ
MUNKALAP
munkalap

PARTNEREINK
 
GY.I.K., Varga Mihály válaszol


Tisztelt Varga Úr!

Az interneten böngészve akadtam az oldalukra, ami felkeltette az érdeklődésemet. Milyen módon tartják a kapcsolatot a vidéki fogorvosokkal, illetve hogyan juttatják vissza a kész munkát a fogorvoshoz? A munkafolyamatok próbája hogyan oldható meg?

Várom válaszát.

Tisztelettel:

Dr. Horváth Veronika


Tisztelt Horváth Doktornő!

Megalakulásunk óta több vidéki fogorvossal tudunk sikeresen együttműködni. A lenyomatok a Magyar Posta ajánlott, elsőbbségi szolgáltatásával, egyszerű levélként jutnak el hozzánk. Ez másnap reggel kerül a laborunkba. A fogorvosokkal minden esetben telefonon tartjuk a kapcsolatot. Ha kell, segítünk a fogpótlás megtervezésében, illetve a szükséges próbákat és a határidőket is telefonon egyeztetjük. Igény szerint évente egyszer-kétszer meglátogatjuk fogorvosainkat a személyes kapcsolat kialakítása és fenntartása érdekében.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van, örömmel állunk rendelkezésedre a honlapunk található elérhetőségeken.

Tisztelettel:

Varga Mihály


Tisztelt Varga Úr!

Az internetes oldalukon láttam, hogy önök is készítenek zirkónium hidakat. Több fórumon találkoztam már ezzel az újdonsággal. Utána olvastam, így azt is tudom, hogy ez az anyag sokkal szebb, mint a régi típusú anyagok. Nekem még műanyag hidam van és ahol ez készült sajnos már nem létezik. Hová fordulhatok?

Üdvözlettel:

Békési László

Budapest


Tisztelt Békési Úr!

Elsősorban fogorvosra van szüksége. Amennyiben nincs bevált fogorvosa, akkor tudunk ajánlani rendelőt, ahová időpont egyeztetés után elmehet. Itt megtervezik az új pótlást és árajánlatot kap lehetőség szerint többféle anyagú pótlásfajtára.

Csak ajánlani tudom a fémmentes, zirkónium-oxidból előállított fogászati pótlást, amely esztétikai szempontból kémiai és fizikai tulajdonságai miatt a legideálisabb anyag maradandó koronák és hidak készítéséhez. Legjelentősebb előnye a fogszínnek megfelelő váz, illetve, hogy a természetes fogakhoz hasonlóan fényáteresztő,ami esztétikai szempontból rendkívül jelentős tulajdonság. Mindezek mellett biokompatibilis, így egészséges, gyulladásmentes fogínyt biztosít.

Természetesen a régebbi technológiák is elérhetőek nálunk, így a kiválasztásban csak a pénztárcája szabhat határt.

Bármilyen további kérdésére, illetve fogorvosunk elérhetőségére szívesen állok rendelkezésre a honlapunkon található telefonszámok bármelyikén.

Üdvözlettel:

Varga Mihály


Tisztelt Varga Úr!

Egy közös ismerősünk ajánlotta figyelmembe az Önök cégét. Olvastam a honlapjukon, hogy többféle zirkon technológiát alkalmaznak, beleértve a CAD/CAM technológiát is. Kérdéseim a következők:

-melyik típusú zirkont ajánlja?
-milyen előkészítést igényel a CAD/CAM technológia?
-miért jobb a lézerszinterezett fémkerámia, mint a hagyományos öntéstechnológiával előállított?
-ha Nagyváradról Budapestre viszi a futárunk a lenyomatokat, megoldható-e hogy ott átveszik-e és fordítva?

Várom válaszát. Üdvözlettel:

Dr. Kiss-Székely Elemér

Nagyvárad


Tisztelt Doktor Úr!

Mindegyik típusú zirkon pótlást csak ajánlani tudom! Különbséget csak az előállítás módjában és az árban talál.

-A Zirkonzahn-ból készült pótlás a letapogatós, úgynevezett pantographos rendszerrel készül, tangencionális preparálásra és 4 tagig ajánlom.

Fogtechnikánkban a legtökéletesebb mikron pontosságú széli zárást minőségi alapanyagból CAD/CAM rendszerünk használatával tudjuk elérni.

-3M ESPE LAVA 500 marógéppel előállított pótlás, hozzá illesztett 3M alapanyag és eszköz készlet használatával garantálja a kimagasló minőséget. Mind tangencionális, mind vállas preparálásra elkészíthető, maximum 8 tagig ajánlom.

-PRIMACON (valós 5 tengelyes CNC gép) messze meghaladja a fogászat terén elvárható gyártási pontosságot. Mind tangencionális, mind vállas preparálásra elkészíthető maximum 14 tagig ajánlom, de ha lehetséges, a körhidat érdemes megosztani.

-HINTELS típusú marógép CoCr ötvözetekből lézerszinterezett eljárással készít nagyon pontos vázakat. A több 100 rétegből felépített vázszerkezetek mentesek az öntéstechnikából ismert csavarodásoktól, deformációktól, így a nagy fesztávú hidak is azonnal pontosan illeszkednek a pillérekre. Az eredmény tökéletesen pontos munka, fém tökéletes tisztaságából adódóan, tökéletesen stabil kerámia. Bármilyen előkészítésre alkalmazható.

Természetesen örömmel vesszük a Doktor Úr megrendelését, telefonos egyeztetéssel megoldható a Budapesten történő átadás-átvétel.

Ha a továbbiakban bármilyen kérdése, észrevétele van, örömmel állunk rendelkezésére a honlapunkon található elérhetőségeken.

Üdvözlettel:

Varga Mihály


Tisztelt Varga Úr!

Budapest vonzáskörzetében keresgélve, az interneten találtam az önök honlapjára. Budapesten van a fogorvosi rendelőm. A nyári hónapokban, többször érkezik hozzám külföldi páciens. Érdeklődnék, hogy az önök fogtechnikai laborja egész nyáron nyitva tart-e?

Üdvözlettel:

Dr. Kádár Kinga

Budapest


Tisztelt Kádár Doktornő!

A SzentDent Fogtechnikai labor egész évben folyamatosan, így nyáron is nyitva tart! Várjuk szeretettel megrendeléseit!

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van, örömmel állunk rendelkezésére a honlapunkon található elérhetőségeken.

Üdvözlettel:

Varga Mihály

vissza...
KÉREM, KERESSEN FEL
MINKET!
 
SzentDent Kft.
H-2000 Szentendre,
Korona u. 1.
Hungary
+36 26 300 704,
+36 26 505 369
Fax: +36 26 500 137
szentdent@t-online.hu

Kapcsolattartó:
BOTH RITA
+36 30 211 49 67
szentdent@t-online.hu

kapcsolattartó


PARTNEREINK